oh honey moon oh honey suuun

a friend: “pengen pesen 2 tiket buat tahun depan… gimana caranya?”

me: “cieeee… yg udah berdua… yakin ni Juli udah bisa resmi?”

he: “hahhahahaha…”

me: “cieeee… yg mau honey moon…”

he: “kalo tahun depan mah bukan honey moon lagi kaleee… honey sun!”

me: “cieeee… yg udah gak sabar honey suuun… wes cepetlah diresmikan bulan juli ini.. biar bisa di sun (baca:cium)honey-nya… ihiiii”

*boleh gak aku bicara??? prikitiaw…*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: